Over ons

Dance Dance Dance

by Burning Heart

Missie

Dansschool Dance Dance Dance by Burning Heart is een dansschool in het Gooi 

en is gevestigd aan Franciscusweg 351 in Hilversum. 

Kwaliteit, creativiteit, enthousiasme, oog voor het individu en plezier staan bij ons hoog in het vaandel.

Er werken gediplomeerde dansdocenten, waardoor de danslessen kwalitatief hoog blijven en pedagogisch te werk wordt gegaan.

De school heeft leerlingen van jong tot oud in verschillende lessen. De dansstijlen lopen uiteen van Klassiek Ballet tot Breakdance 

en van Peuterballet tot Kidsdance. 

Eens per jaar mogen de leerlingen optreden in theater Gooiland of zijn er andere activiteiten waaraan we deelnemen. 

Ons team

Manon

Danslerares

Elromeo

Dansleraar

Virginia

Danslerares

Wat is er te doen?

Danslessen

Alles over de danslessen

Tarieven, dansschool, Hilversum, Dance Dance Dance

Tarieven

Wat zijn de kosten

Themafeesten, Dansschool, Hilversum

Feest

Van Discoparty tot Dierenparty

"Begin dit jaar begon de zoektocht naar een dansschool voor Mila. Mila wilde graag goed leren dansen 

van een lieve juf en met hele leuke kinderen in de groep. 

Naar verschillende dansscholen geweest, maar Mila was nog niet overtuigd.

En via een workshop op school kwam ze thuis met een flyer van Dance Dance Dance. Ze vond het super-spannend, maar dit was wel wat ze zocht! Mila startte met Modern/Jazz, dat was het helemaal! De elegantie van ballet, met de organische bewegingen van modern op coole muziek. Thuis wil ze dan weten van wie de muziek is en wat de tekst betekent en het dansen gaat in de woonkamer/keuken/badkamer/slaapkamer gewoon door! Ze vindt het super dat iedereen dezelfde dans-outfit draagt. Ziet er geweldig uit. Dan horen ze dat de eindvoorstelling in het Gooiland Theater is. Wauw!!! En na serieus dansen afgewisseld met spelend leren, mocht ze daar te stralen. Samen met haar vriendinnen van Modern/Jazz. Zelfs mijn man was onder de indruk van de diversiteit en creativiteit van de hele eindvoorstelling. En dat zegt wat!

Ondertussen wist Mila dat ze meer wilde dansen, dus met de andere meiden mee naar de aansluitende les op woensdag: Streetdance. Lekker knallen met z'n allen! En op zaterdag doet ze nu ook Klassiek Ballet. Hier werkt ze aan haar de verfijning van de techniek, balans en lenigheid en dit alles natuurlijk in een prachtig ballerina outfit. Ook hier prachtig die eenheid. Juf Manon leert haar veel meer op zichzelf te vertrouwen en houdt de aandacht in de groep fris.

En tussen de reguliere danslessen zijn er nog allerlei leuke activiteiten zoals vriendinnenlessen, of een gezellige avond finale kijken van de tv show Dance Dance Dance! En natuurlijk het optreden voor Sinterklaas voorbereiden! Mila heeft haar dansschool gevonden met die lieve juf en hele leuke meiden in de groep!"

Mila., lekker knallen met z'n allen!